Schadeverzekeringen

Veel mensen hebben met verande­ringen te maken. Ze verhuizen, krijgen kinderen, kopen nieuwe dingen, veranderen van baan en noem maar op. Het is belangrijk om uw verzekeringspakket steeds goed af te stemmen op de nieuwe situatie. Daarbij adviseren wij u deskundig. Wij bezorgen u altijd de verzekering die bij u past. Dat kan u behalve geld ook onvrede achteraf schelen.
"Ik help u graag bij het verzekeren van uw risico's"
Jaap Bregman
Financieel Adviseur

Verzekeringen voor u


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Bij u thuis of bij ons op kantoor, overdag of ’s avonds: wij inventariseren wat nodig is om al uw dierbare zaken te verzekeren.

En vervolgens brengen wij al die zaken zoals uw woning, strandhuisje, auto, oldtimer en uw inboedel onder in een overzichtelijk verzekeringspakket.

Dat bespaart u geld en moeite. En dat zeggen we niet zo maar. Wist u bijvoorbeeld dat, voordat wij de premie van uw autoverzekeringen vaststellen, we eerst een uitgebreide premievergelijking maken en u die korting geven die nodig is voor beste prijs/kwaliteitsverhouding?

En natuurlijk kunt u op ons rekenen als u een keer een schade hebt: dan zorgen we met onze snelheid en persoonlijke aandacht ervoor dat u zo weinig mogelijk overlast hebt en dat de zaken snel worden geregeld.

We regelen al meer dan 50 jaar verzekeringen voor heel veel tevreden particulieren en zakelijke klanten in de regio Heerhugowaard en Alkmaar.